Με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας

Με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Φασουλάκη συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Μαϊου 2017 ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μανώλης Γεωργαλάκης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ιεράπετρας, ο κ. Γεωργαλάκης αναφέρθηκε στις πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν, καθώς και στους επιτυχημένους πολιτιστικούς θεσμούς που υποστηρίζει  το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Δήμου Ιεράπετρας, ενώ παράλληλα αιτήθηκε τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.  

Όπως τόνισε «Μέχρι σήμερα η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο, ενώ διαθέτει πλήθος αξιόλογων δομών που υποστηρίζουν τον τομέα του Πολιτισμού. Κατά τη συνάντηση μου με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης σε θέματα πολιτισμού τον ενημέρωσα  για όλα αυτά, καθώς και για τις πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζουμε στον Δήμο Ιεράπετρας, ενώ παράλληλα πρότεινα τη στήριξη των εκδηλώσεων με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης.  Είναι γεγονός άλλωστε ότι είμαστε ένας πολιτιστικά ενεργός δήμος καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου με πολλές δομές και δράσεις, όποτε κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται δεδομένο»

Τη διάθεσή του για μια άριστη συνεργασία εξέφρασε από μέρους του και ο κ. Φασουλάκης, αναγνωρίζοντας το έργο που γίνεται στον τομέα του Πολιτισμού στην Ιεράπετρα με δράσεις που χαρακτηρίζονται από  μεγάλη επιτυχία. 

Τόσο ο κ. Γεωργαλάκης όσο και ο κ. Φασουλάκης δεσμεύτηκαν για μια άριστη συνεργασία με την στήριξη και την πραγματοποίηση ακόμα περισσότερων πολιτιστικών δράσεων.