Η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ θα κριθεί το Σάββατο (20/05) στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στη Σερβία.

Στη συνέχεια ο ΝΟΧ θα συμμετάσχει στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Ν.Α. Σύνδεσμος στον Πειραιά.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου θα κριθεί η συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σερβία. Οπως είναι γνωστό, μέσω των αγώνων για τις προκρίσεις που έχει διοργανώσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Ομοσπονδία, έξι αθλητές βρίσκονται στην Εθνική και οι οποίοι αναμένεται να υποβληθούν στο τελευταίο και πιο καθοριστικό τεστ που θα διεξαχθεί στον Σχοινιά.

Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Μελεμενής Αναστάσιος, Αντωνίου Ιωάννης, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Τσουπάκης Χρήστος, Κέκελου Αθηνά και Παπασταμάτακη Ελευθερία-Μαρίνα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ακολούθως, την Κυριακή 21 Μαΐου οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα συμμετάσχουν στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο Ν.Α. Σύνδεσμος στο Πειραιά. Ειδικότερα, στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος οι, Αντωνίου Ιωάννης, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Τσουπάκης Χρήστος, Πολυχρονάκης Ελευθέριος, Παπασταμάτακη Ελευθερία-Μαρίνα, Σαράντου Κωνσταντίνα, Αλειφέρη Ελένη και Γέρου Γεωργία. Συνοδός της αποστολής θα είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ και SUP συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή, 15:30 – 17:30. Υπεύθυνος προπονητής για το Κανόε Καγιάκ είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης και για το τμήμα SUP (πραγματοποιείται κάθε σαββατοκύριακο) ο Στέφανος Αβέρκιου.

Αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι εξής Χορηγοί: Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE (MARS).

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την υποστήριξή τους.

Τρεις αθλήτριες στην Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Τρεις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν προκειμένου να λάβουν μέρος στο καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης, για την κατηγορία Νεανίδων. Πρόκειται για τις Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ολγα Κουργιαντάκη και Νικολέτα Παπαγεωργίου.

Το καμπ θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 22 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τις 18 Ιουνίου, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο Κολυμβητήριο Αγ. Κοσμά στην Αθήνα.

Καλοκαιρινά Αθλητικά Προγράμματα

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων οργανώνει θερινά αθλητικά προγράμματα για παιδιά.

Ειδικότερα:

• Κολύμβηση από 15/6-9/9/2017 για παιδιά 4-15 ετών.

Τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές αρχές κολύμβησης και αργότερα μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε άθλημα, όπως κολύμβηση, υδατοσφαίριση, συγχρονισμένη ή τεχνική κολύμβηση, ιστιοπλοΐα ή κανόε καγιάκ.

• Ολοήμερη Αθλητική Δραστηριότητα για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, από 07:30-15:30

Δευτέρα έως Παρασκευή, σε τρεις περιόδους ως εξής:
Α’ Περίοδος 19/6-14/7
Β’ Περίοδος 17/7-11/8
Γ’ Περίοδος 14/8-8/9

Τα παιδιά περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους, δημιουργούν νέες φιλίες, συμμετέχουν σε δραστηριότητες, ψυχαγωγούνται, μαθαίνουν τις αξίες του αθλητισμού, γνωρίζουν βασικές αρχές αθλημάτων και αποκτούν χρήσιμες γνώσεις όπως ναυαγοσωστική, πρώτες βοήθειες, κλπ.

Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Ν.Ο. Χανίων, Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα, από 09.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 09.00-14.30. Τηλέφωνο 28210-96078.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook