Μια ξεχωριστή φωτογράφιση με φόντο το ερωτικό Παρίσι έκανε πριν λίγο καιρό για τη νέα καμπάνια της Raxevsky Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011 η Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά τις Μαλδίβες, το Μπαλί, τη Νέα Υόρκη, τα νησιά Μπόρα Μπόρα, την Αίγυπτο και την Ταϊλάνδη, η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε ως την “Πόλη του Φωτός”!
\"\"
 
Μαζί με την φωτογράφο και φίλη της Ρούλα Ρέβη, τον στυλίστα της Γιώργο Σεγραδάκη και τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη, η Ζέτα περπάτησε στους δρόμους του Παρισιού και φωτογραφήθηκε με φόντο τα γνωστά αξιοθέατα της ευρωπαΐκής πρωτεύουσας, γράφει το Tlife.

 

Με ρομαντική διάθεση η Ζέτα διέσχισε τα Ηλύσια Πεδία, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Παρισιού, από την “Place de Concorde” μέχρι την “Αrc de Τriomphe”, βρέθηκε στο Trocadero και πόζαρε μπροστά από τον επιβλητικό “Tour Eiffel”.

\"\"

\"\"

Σε ρόλο εργαζόμενης γυναίκας, η Ζέτα πόζαρε με φόντο τα υπερσύγχρονα κτήρια στην περιοχή “La Defense”, όπου βρίσκεται το μεγάλο mall του Παρισιού. Εκεί “χτυπά” η καρδιά του εμπορίου της πρωτεύουσας και τα κτήρια δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχιτεκτονική που έχουμε συνηθίσει στο Παρίσι, καθώς υπάρχουν πολυώροφα γυάλινα γραφεία, πολυτελή ξενοδοχεία και επιχειρηματικές εστίες.

\"\"

 
Επόμενος σταθμός ήταν το Λούβρο και η μαγευτική γυάλινη πυραμίδα του, η Παναγία των Παρισίων, αλλά και οι γέφυρες κατά μήκος του Σηκουάνα.

\"\"

\"\"
 
Καθως νυχτώνει μια βόλτα στον πλακώστρωτο δρόμο της Μονμάρτης, το στέκι των μεγάλων ζωγράφων, έρχεται να ολοκληρώσει μια φωτογράφιση στην πόλη της φινέτσας και της ομορφιάς.

\"\"

 

Δες φωτογραφίες:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook