Στην Εθνική ομάδα kick boxing κλήθηκαν οι Στέλιος Τζωρτζινάκης, Βασίλης Γιακουμάκης. Σαφώς και αποτελεί τεράστια τιμή και διάκριση για τους δύο αθλητές του ρεθεμνιώτικου σωματείου «Σαμψών», οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ομοσπονδίας iska.

Αμφότεροι έχουν… στρωθεί στη δουλειά και προετοιμάζονται για την μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και μάλιστα με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο προπονητής τους Νίκος Σαμψών τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι συγκεκριμένοι αθλητές του σύλλογου μας δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους αντιπάλους τους και είμαι σίγουρος πως θα πραγματοποιήσουν πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτήν την εποχή οι προπονήσεις είναι πολύ πιεστικές και τα παιδιά προέρχονται από αρκετούς αγώνες στο Παγκράτιο, στο kick boxing και μπροστά τους έχουν την πρόκληση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια θα δώσουν και αγώνες πυγμαχίας. Ελπίζουμε για τα καλύτερα, πάντα με ασφάλεια και δίκαια αποτελέσματα».

Χορηγοι

 ΑΝΕΚ LINES -PALMOS GYM -SENATUS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ -ΜURATTI -ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΘΡΑΚΑ-ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ -ΑΦΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ-STATUS CENTRAL LOUNGE CAFE -TRAVEL EXCLUSIVE CRETE ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook