Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου, η ημερίδα για τον Ιατρικό Τουρισμό, διοργανώνει το Ποτάμι, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελλάκη).

Ο ιατρικός τουρισμός έχει ήδη αναγνωριστεί σε όλες τις πρόσφατες μελέτες ως ένας από τους οκτώ αναπτυξιακούς μοχλούς της ελληνικής οικονομίας, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την άποψη σημαντικών δυνάμεων της ιδιωτικής υγείας και του κλάδου του τουρισμού που επιχειρούν με μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα να τοποθετήσουν την Ελλάδα στον χάρτη της νέας αυτής αγοράς.

Το Ποτάμι πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει ανθρώπους από όλα τα σχετιζόμενα με τον ιατρικό τουρισμό πεδία, ώστε να συζητήσουν, να αναλύσουν και να βρουν τον τρόπο για να βοηθήσουν την ανάπτυξη του νέου αυτού κλάδου.

Στην εκδήλωση, απήυθηνε χαιρετισμό ο Σταύρος Θεοδωράκης, και συμμετείχαν ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης, ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος του ΙΝΕΡΠ και π. βουλευτής του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης, οι Δήμαρχοι Ηρακλείου και Χερσονήσου Βασίλης Λαμπρινός και Γιάννης Μαστοράκης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Swiss Technische Bewertung AE και εκπρόσωπος του Elitour Αγγελική Κατσάπη, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χάρης Βαβουρανάκης, ο εκπρόσωπος του ΣΕΤΕ Φώτης Κοκοτός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης, η πρόεδρος ΚΕΔΗΡ Πέπη Μπιρλιράκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Λάμπρος Βαμβακάς, ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Σητείας Δρ. Γιώργος Καλαποθάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Μαίρη Τζανακάκη και οι πρόεδροι Ενώσεων Ξενοδόχων Λασιθίου και Ρεθύμνου Εμμανουήλ Βαρκαράκης και Εμμανουήλ Τσακαλάκης.


Ο Δρ Κ. Κωνσταντινίδης


Ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης εκδήλωσης Γιάννης Καλαντζάκης

Oι κκ Βαβουρανάκης και Βάμβακας

Η κα Ρεπανάκη της Aegean

Η Δρ. Μαίρη Τζανακάκη Εντεταλμένη Συμβουλος Ψυχικής Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης

Την εκδήλωση έκλεισε ο βουλευτής Αττικής από το Ποτάμι Γ.Μαυρωτάς

O κ. Φώτης Κοκοτός

Ο κ. Μανώλης Βαρκαράκης Πρόεδρος των ξενοδόχων Λασιθίου

Ο κ. Μανώλης Τσακαλάκης, Πρόεδρος των ξενοδόχων Ρεθύμνου

Ο κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης και η κα Πέπη Μπιρλιράκη

Η κα Αγγελική Κατσάπη, Διευθύντρια TEMOS HELLAS