Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Νίκο Κατσικοκέρη που έκανε χατ τρικ, ο Εργοτέλης κέρδισε 3-1 την Θύελλα Ραφήνας και μετά από έναν χρόνο αποχής, επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μια κακή παρένθεση αποτέλεσε για τον Εργοτέλη η φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού μετά από έναν χρόνο αποχής, το απόγευμα της Κυριακής πανηγύρισε την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Stoiximan.gr Football League. Παρότι, η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη “πάγωσε” το Παγκρήτιο και προηγήθηκε με το γκολ του Ζέκιο, ο Νίκος Κατσικοκέρης πήρε το όπλο του και πετυχαίνοντας τα τρία γκολ της ομάδας του έφερε την κατάσταση στα ίσια. 

Η Θύελλα σκόραρε πρώτη στο παιχνίδι και στο 21ο λεπτό “πάγωσε” το Παγκρήτιο με τον Βασιλειάδη να κάνει κακή εκτίμηση της μπάλας με αποτέλεσμα ο Ζέκιο να κάνει το 0-1. Έντεκα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση για τον Εργοτέλη με τον Κατσικοκέρη να ισοφαρίζει με πλασέ, μετά την σέντρα του Νιάρου και στο 38′ ο αρχηγός του Εργοτέλη έδωσε το προβάδισμα σκοράροντας με τον ίδιο τρόπο.

Η Θύελλα πλέον είχε παραδοθεί, δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, και στο 65′ ο Νίκος Κατσικοκέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 και τον έμπειρο επιθετικό να συνδυάζει την άνοδο του Εργοτέλη με την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Eργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (88′ Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (80′ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (67′ Μανουσάκης)

Θύελλα Ραφήνας: Κατσιούλης, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Γκίκας, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (31′ Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Μπουντάκης (58′ Μπότης), Γεροκωνσταντής, Ζέκιο, Μανουσάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook