Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα στις μέρες μας παιδιά και μάλιστα δημοτικού, στα Χανιά που κάνουν μάθημα σε κοντέινερ – Η δημοτική αρχή πέρα από λόγια δεν έχει υλποιήσει καμία υπόσχεσή της

Πρόκειται για το 2ο δημοτικό σχολείο Γαλατά του οποίου οι μικροί μαθητές στεγάζονται σε κοντέινερ στον αύλειο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου. 

Στην ούτως ή άλλως απογοητευτική εικόνα έρχεται να προστεθεί και η υποσχεσιολογία από πλευράς δημοτικής αρχής που έχει περιοριστεί μόνο σε λόγια και ανακοινώσεις αλλά μέχρι στιγμής σε καμία πράξη. Εκτός και αν ο δήμαρχος… ξέχασε (!) αυτά που είχε πει πριν μήνες στους γονείς των παιδιών του σχολείου.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικούς σχολείου Γαλατά:

“Ώς πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2 δημοτικού σχολείου γαλατά Νέας Κυδωνίας Χανίων θα ήθελα επιτέλους να μας πει ο κύριος δήμαρχος πότε θα μας καλέσει και να μας ανακοίνωσει την αντικατάσταση των κοντέινερ σε νέα προκάτ όπως μας είχε ανακοινώσει όταν ήμασταν οι εκπρόσωποι των δύο σχολείων στο γραφείο του!

Καταλαβαίνω ότι έχουν δουλειές και τρέχουνε αλλά και εμείς ως γονείς περιμένουμε τόσο καιρό μία απάντηση! Κύριε Δήμαρχε πείτε μας μία οριστική απάντηση για το θέμα των προκάτ ώστε να λυθεί το θέμα!

Με εκτίμηση
Τραχανατζης Κώστας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook