Ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού για χαλιά, από μια μεγάλη και εξειδικευμένη εταιρεία.

Από τη στιγμή που αρχίζουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, τα χαλιά πρέπει να πάρουν τις θέσεις τους στην αποθήκη. Μια διαδικασία κουραστική και χρονοβόρα, καθώς ο καθαρισμός τους είναι μεγάλος μπελάς…

Τα Πλυντήρια ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, βρίσκονται όμως εδώ για να μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη… Εγκαινιάζοντας τη νέα υπηρεσία Carpet Services, η εταιρεία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταπητοκαθαριστηρίων, που διαφέρουν κατά πολύ, από αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα.

Χρησιμοποιώντας καθαριστικά προϊόντα ειδικών προδιαγραφών, φιλικά προς το περιβάλλον, και διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, η εταιρεία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, εγγυάται καθαρισμό χαλιών σε βάθος, αλλά και βιολογικό καθαρισμό, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα φύλαξης του χαλιού σας, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, ώστε το φθινόπωρο το χαλί σας να είναι και να φαίνεται πάντα, σαν καινούργιο.

Όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα! Η εταιρεία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, αναλαμβάνει να παραλάβει το χαλί σας από το κατώφλι του σπιτιού ή της επιχείρησης σας, και να το επιστρέψει όταν εσείς το επιθυμείτε. 

Και αν σας φτιάξαμε τη διάθεση με όλα τα παραπάνω, το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος!

Προσφορά γνωριμίας με τη νέα υπηρεσία Carpet Services: Δίνοντας το χαλί σας για καθαρισμό, η εταιρεία ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, παρέχει δωρεάν φύλαξη στο χαλί και σας πλένει κουβέρτες και παπλώματα, στη ΜΙΣΗ τιμή!!!

Το πρόβλημα του χαλιού το λύσατε! Για τα υπόλοιπα, υπομονή και όλα θα γίνουν…

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Α.Ε.
Πιπεράκη 27-29, Λιβάδια Χανίων
Τηλ. επικοινωνίας: 28210 36177

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook