Σεμινάριο «Επεξεργασία εικόνας με το Photoshop» 

Θέλετε να μάθετε πως εξαφανίζονται οι ρυτίδες σας; Πως μπορείτε να «πειράξετε» τα χρώματα σας ή (γιατί όχι...) να βελτιώσετε και το σχήμα του προσώπου σας; Με το photoshop όλα γίνονται! Αρκεί να ξέρετε να το χειρίζεστε...

Στο σεμινάριο «Επεξεργασία εικόνας» θα μάθετε να επεξεργάζεστε κάθε είδους ψηφιακή εικόνα, να «ρετουσάρετε» πρόσωπα και τοπία, να εξαφανίζετε στοιχεία μιας φωτογραφίας ή να προσθέτετε. Και τέλος θα μάθετε να εφαρμόζετε στις φωτογραφίες σας, κάθε είδους effect.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σε αρχιτέκτονες, φοιτητές, web designers αλλά και σε οποιονδήποτε έχει χόμπι τη φωτογραφία.

Ενότητες σεμιναρίου:

•Εισαγωγή στην ψηφιακή φωτογραφία

•Γνωριμία με τα εργαλεία του photoshop

•Επεξεργασία χρωμάτων

•Επιλογή αντικειμένων και η επεξεργασία τους

•Effects

•Formats αποθήκευσης αρχείων

Διάρκεια σεμιναρίου: 28 διδακτικές ώρες.

Κόστος σεμιναρίου: 190€* ανά συμμετοχή

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε άνεργους, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής τους, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά

*Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 30/05, 01/06, 02/06, 06/06, 08/06, 09/06, 13/06 και ώρες : 18:00 -21:15

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής:  Χαρίλαος Γρηγορέλης, επαγγελματίας γραφίστας με πολυετή προϋπηρεσία σε computer graphics, 3d animation και μοντάζ. Επίσης διατηρεί δική του εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730, από 09:00 έως 15:00 μ.μ. e-mail: [email protected],  fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes,  και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.