Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Χερσονήσου το «Heraklion Vespa Club» διοργανώνει από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου την 8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Η συνάντηση ξεκινάει την Παρασκευή 26/5 στις 18:00 το απόγευμα στο Κουτουλουφάρι, του Δήμου Χερσονήσου και σύμφωνα με τον οργανωτή, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή των «vespisti». Το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://8pagkritiasynantisivespa.blogspot.gr/p/blog-page.html

To Heraklion Vespa Club, είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο Vespa Club στην Κρήτη και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της νεοϊδρυθείσας ομοσπονδίας vespa club hellas.

Από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί τριήμερη εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των Vespa Clubs της Κρήτης  (Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Σητείας), καθώς και τη συμμετοχή από άλλα clubs της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Πάτρας, Ρόδου, κ.α.). Η συμμετοχή αναμένεται ότι να ξεπεράσει τα 100 άτομα με πάνω από 80 δίκυκλα!

Ο σκοπός του διημέρου  «8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa – Χερσόνησος 2017», είναι:

•       να αναδείξει τη Χερσόνησο και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, σαν τουριστικό προορισμό, την πολιτισμική και πολιτιστική παράδοση, τις ατελείωτες ομορφιές καθώς και τα ήθη και έθιμα της περιοχής.

•       να προάγει την σωστή κυκλοφοριακή αγωγή μέσα από τη προώθηση της Vespa ως καθημερινού μέσου μεταφοράς & μετακίνησης.

•       να αναδείξει την ιστορικότητα των κλασικών δικύκλων Vespa.

•       τη γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των σωματείων και των ιδιοκτητών - φίλων Vespa.