Δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου φιλικού ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων της Ίντερ και την Εθνική ομάδα του 2004, δόθηκε στην δημοσιότητα η αφίσα της 7ης Ιουνίου.

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει το Παγκρήτιο Στάδιο καθώς σε δύο εβδομάδες, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, θα διεξαχθεί το σπουδαίο διεθνές φιλικό ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων της Ίντερ, την INTER FOREVER όπως λέγεται, και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004. Η αφίσα κυκλοφόρησε και σε αυτήν βρίσκονται οι Ζανέτι, Ματεράτσι, Τόλντο και ο μεγάλος Μπέπε Μπαρέζι.

Η ΙΝΤΕR FOREVER αποτελείται από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και το ρόστερ της δεν είναι δεδομένο σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται. Έχει ταξιδέψει σε όλη την γη δίνοντας φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ανάλογα με κάθε παιχνίδι, διαφέρουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι θα δούμε τον Φραντσέσκο Τόλντο και τον εμβληματικό αρχηγό της Ίντερ Χαβιέρ Ζανέτι ενώ σε αρκετά παιχνίδια έχουν συμμετάσχει και οι Καραγκούνης, Χούτος. Κατά καιρούς έχουν φορέσει την φανέλα της, τεράστια ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Λόταρ Ματέους, Λούις Φίγκο και άλλοι πολλοί.