Σεμινάριο με θέμα «Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση  - στις 5 ενότητες (word-excel-windows-internet-powerpoint»

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει νέο σεμινάριο για υπολογιστές παρέχοντας γνώσεις στις 5 βασικές ενότητες (word-excel-windows-internet-powerpoint) αλλά και την πιστοποίηση που αναγνωρίζει και μοριοδοτεί ο ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παροχές:

·       Πρακτική εξάσκηση με ένα H/Y ανά μαθητή
·       Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
·       Καταξιωμένοι εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
·       40 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
·       Δυνατότητα κατ’ ιδίαν εξάσκησης & επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
·       Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή
·       Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
·       Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%
·       Βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας
 
Ενότητες σεμιναρίου:
 
·       Χρήση υπολογιστή - windows
·       Χρήση internet και outlook
·       Word
·       Excel
·       PowerPoint

Κόστος προγράμματος: 185€ ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και 65€ για τις εξετάσεις, την επανεξέταση και την πιστοποίηση σε όλες τις ενότητες συνολικά. Τις σχτικές εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγει το ΚΕΚ σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills
Χρόνος Διεξαγωγής: από  12/06/17 έως 19/07/17, κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, ώρες: 17.00-22.00. Συνολική διάρκεια 70 ώρες.

Εισηγητές:

Νικόλαος Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software , επίσης έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες και αιτήσεις: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ: 2810-302735 & 2810-302730 Fax:2810-227189. e-mail: [email protected] web: www.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes