Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης Περιφερειακής Σύσκεψης Σωματείων ΔΕΥΑ Κρήτης, που πραγματοποιήθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου την περασμένη εβδομάδα.

H σύσκεψη οργανώθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ηρακλείου , υπό την παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας της ΠΟΕ ΔΕΥΑ κ.Παύλου Δραγκόλα και την συμμετοχή όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων Εργαζομένων των ΔΕΥΑ Κρήτης.

Μέσα από ένα δημιουργικό και παραγωγικό συνέδριο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που απασχολούν τις ΔΕΥΑ, δεχόμενος πολλές ερωτήσεις κυρίως για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, για τη λειτουργία των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) και τροποποίηση του άρθρου 13, που θα κατατεθεί σύντομα.

Εκείνο που τονίστηκε στην σύσκεψη είναι η ανάγκη που έχουν όλα τα Σωματεία της Κρήτης για διάθεση συνεργασίας και σύνθεσης μεταξύ των διαφορετικών απόψεων και προτάσεων.

Τον συντονισμό της σύσκεψης είχε το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ηρακλείου , ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Ηρακλείου κ. Χαρίλαος Παπαματθαιάκης.

Αποφασίστηκε η σύσκεψη να καθιερωθεί κάθε χρόνο και η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ηρακλείου, ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΔΕΠΑΤΗ κ.Μηνά Καπετανάκη, για τις διευκολύνσεις που παρείχε.