Με πολλές απουσίες πήγε στα Τρίκαλα ο Α.Ο. Χανιά, που ηττήθηκε με το “βαρύ” 6-1 από την ομώνυμη ομάδα, για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από νωρίς ο ΑΟΤ πήρε προβάδισμα με τον Μπαλμπόα (9’), που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Αρναρέλλη. Στο 21’ ο Ριζογιάννης με σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα από γύρισμα του Σανδραβέλη προς τον Κουσκουνά ο Αφράτης προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (3-0). Στο 34’ ο Γκόλιας με μία ακόμα ασίστ στο πρωτάθλημα έδωσε την ευκαιρία στον Γιαννιτσάνη να σκοράρει για το 4-0, για να κλείσει το ημίχρονο με τη μείωση του σκορ από τον πρώτο σκόρερ του ΑΟΧ, Σταματή (43’).

Στο 72’ ο Κουσκουνάς από ασίστ του Μουμίν έκανε το 5-1 και το σκορ έκλεισε με το δεύτερο γκολ του ο Ριζογιάννης στο 83’.

Ο ΑΟΧ είχε ευκαιρίες με τους Αποστολόπουλο (8’ και 27’) και Σταματή (15’).

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (76’ Καμπλιώνης), Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Γκόλιας, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Μπαλμπόα (57’ Λαμπάκης), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (66’ Καρίκι).

ΑΟ Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Γεωργίου, Ζέρης, Βασιλείου, Αφράτης, Μηλιώτης, Δρίζης (46’ Κοζάκης), Λάσκαρης (62’ Μούδιος), Φουρλάνος, Γεωργακόπουλος (69’ Μέρο), Αποστολόπουλος, Σταματής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook