Σοβαρή καταγγελία πατέρα 5μηνών βρέφους από τα Χανιά - Το καροτσάκι με το μωρό ανετράπη μπρος τα εμπρός 

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένας Χανιώτης στο Flashnews.gr, ο οποίος γεμάτος οργή μας ενημέρωσε για μια σχάρα δέντρου σε πεζοδρόμιο των Χανίων, επι της οδού Κορωναίου, από την οποία παραλίγο να τραυματιστεί το μωρό της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα του είχε πάει για βόλτα μαζί με το μωράκι τους, το οποίο ήταν φυσικά στο καροτσάκι. 

Το μόλις πέντε μηνών βρέφος, απολάμβανε την βόλτα του εως ότου είχε την "ατυχία" να πέσει θύμα της αμέλειας του Δήμου Χανίων, καθώς το καροτσάκι βρέθηκε σε μια σχάρα στο πεζοδρόμιο, από την οποία λείπει προφανώς το δέντρο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί λακκούβα.

Μάλιστα παρατηρώντας τις φωτογραφίες, θα δείτε ότι η σχάρα βρίσκεται στην μέση του πεζοδρομίου, η οποία καλύπτει το μισό πεζοδρόμιο αν παρκάρει εκεί και κάποιο μηχανάκι, όπως έχει γίνει στην παρακάτω φωτογραφία τότε αναγκαστικά περνάς από πάνω.

Όπως είπε ο πατέρας του μωρού στο Flashnews.gr, το καροτσάκι ανετράπη προς τα εμπρός ενώ και η γυναίκα του, που έχασε και αυτή την ισορροπία της, παραλίγο να πέσει πάνω σε αυτό. Ευτυχώς, όπως μας είπε το μωράκι ήταν καλά δεμένο, με αποτέλεσμα να μην πάθει απολύτως τίποτα. Θα μπορούσε όμως να είχε πάθει τα χειρότερα σε περίπτωση που δεν ήταν, καθώς είναι μόλις πέντε μηνών, όποτε και υπερβολικά ευαίσθητο.

"Σε χώρες του εξωτερικού αυτό είναι σοβαρό παράπτωμα. Στην Ελλάδα μάλλον όχι. Δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα που κλείνουν τις ράμπες γαιδουριστες αλλά και ο Δήμος προφανώς...ας μην κυνηγάμε μόνο τα εισπρακτικά παραπτώματα αλλά και αυτού του είδους.....στην οδό Κορωναίου...." αναφέρει φανερά οργισμένος για το περιστατικό ο πατέρας του παιδιού. 

Τα συμπεράσματα δικά σας...