Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες η 7η Διεθνής Αθλητική Συνάντηση Στίβου “Χανιά 2017”, στην οποία χορηγός επικοινωνίας ήταν και το Flashnews.gr.

Ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος με επιστολή του στην ιστοσελίδα μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμβολή του στην προβολή της σπουδαίας διοργάνωσης.

Η επιστολή την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Γιατρουδάκης και ο γραμματέας του Συλλόγου Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης αναφέρει τα εξής: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή σας στην επιτυχία της 7ης Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης Στίβου «ΧΑΝΙΑ 2017» η οποία ολοκληρώθηκε και φέτος αναδεικνύοντας την στην καλύτερη της επταετούς ιστορίας της.

Τα σχόλια που έχουμε λάβει από Έλληνες και Ξένους αθλητές & προπονητές, εθελοντές, παράγοντες Ομοσπονδίας (ΣΕΓΑΣ) και συλλόγων, χορηγούς είναι διθυραμβικά.

Η επιτυχία αυτή ανήκει εξίσου στους Χορηγούς Επικοινωνίας και ειδικότερα στο FLASHNEWS.GR το οποίο μας έκανε την τιμή να καλύψει δημοσιογραφικά τη διοργάνωση και να συμβάλλει με τα μέσα που διαθέτει στην προβολή της».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook