Η Εθνική ομάδα Διάθλου ανδρών και γυναικών της Ελβετίας, καθώς και οι προπονητές τους, επέλεξαν για 5η συνεχόμενη χρονιά τον προορισμό της Κρήτης για την καλοκαιρινή τους προπόνηση.

Επίσημος χορηγός τη ομάδας είναι ο Ελβετικός Ταξιδιωτικός οργανισμός “HotelPlan”. Tην διοργάνωση της φιλοξενίας στη Κρήτη, ανέλαβε o ταξιδιωτικός Οργανισμός AVRA Tours αντιπρόσωπος του Ομίλου της HotelPlan σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για τη διαμονή τους επιλέχθηκε το 4στερο ξενοδοχείο “Hermes Hotel” μέλος των “Avra Hotels Collection” στη πόλη του Αγίου Νικολάου. Οι αθλητές διανυκτέρευσαν στην περιοχή μεταξύ 16 και 26 Μαΐου. Στο διάστημα αυτό, το καθημερινό πρόγραμμα των αθλητών περιλάμβανε πολύωρες προπόνησης αλλά και ελεύθερο χρόνο κατά τον οποίο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν της υπηρεσίες του ξενοδοχείου αλλά και να εξερευνήσουν τις ομορφιές της περιοχής.

Ανάμεσα στις αθλήτριες ήταν και η Selina Gasparin, ασημένια Ολυμπιονίκης στο άθλημα του Διάθλου το 2014 στους Χειμερινούς  Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi της Ρωσίας.

Στις 25 Μαΐου, διοργανώθηκε επίσης από το AVRA Tours ένα αποχαιρετιστήριο “Boat party” προς τιμή των αθλητών και των προπονητών τους, το οποίο περιλάμβανε βόλτα με σκάφος περιμετρικά της Σπιναλόγκας και στάση για φαγητό στη παραλία της Κολοκύθας, κατά τη διάρκεια τη εκδρομής υπήρξε και μουσική κάλυψη με DJ, για την διασκέδαση των επιβατών.

Η προπόνηση στην Κρήτη φέτος,  ήταν μέρος της προετοιμασίας της ομάδας για το χειμερινό πρόγραμμα αγώνων και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς που θα γίνουν φέτος στην Νότιο Κορέα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook