Η στρατηγική του Δήμου Ηρακλείου, μαζί με εκείνη της Καβάλας είναι εκείνες που κρίθηκαν ως οι πλέον κατάλληλες προς παρουσίαση, εξαιτίας της ολοκληρωμένης προσέγγισής τους.

Στην Αθήνα θα βρεθεί το διήμερο 1ης και 2ης Ιουνίου αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου προκειμένου να παρουσιάσει την εγκεκριμένη στρατηγική του για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, στο εργαστήριο αξιολόγησης ΣΒΑΑ Ελληνικών Πόλεων που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  

Η στρατηγική του Δήμου Ηρακλείου, μαζί με εκείνη της Καβάλας είναι εκείνες που κρίθηκαν από την Επιτροπή ως οι πλέον κατάλληλες προς παρουσίαση, εξαιτίας της ολοκληρωμένης προσέγγισής τους.

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης  και η ομάδα εργασίας της ΒΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας της στρατηγικής του για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, ο Δήμος Ηρακλείου έχει εξασφαλίσει 14,5 εκατομμύρια ευρώ από το ΠΕΠ Κρήτης για έργα όπως: αναπλάσεις σε Πλατεία Ελευθερίας, Λεωφόρο Καλοκαιρινού, Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δημιουργία περιπατητικής διαδρομής στα Ενετικά Τείχη, αναστήλωση του παραθαλάσσιου Ενετικού Τείχους, ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων κ.α.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook