Χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές  συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 55.000 ευρώ, ήταν η λεία ενός 38χρονου που συνελήφθηκαι δύο ακόμη συνεργών του που αναζητούνται

Εξιχνιάστηκαν χθες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δεκαπέντε υποθέσεις κλοπών.

Συνελήφθη, χθες (το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 38χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 39 και 32 ετών, για το ίδιο αδίκημα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 38χρονος με τους δύο αλλοδαπούς, κατά το χρονικό διάστημα από 04.03.2017 έως και 30.05.2017,  είχαν προβεί στη διάπραξη δεκαπέντε (15) περιπτώσεων κλοπών σε οικίες, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσαν από οικίες, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεόραση, κλπ) και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 55.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook