Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μ. Λιονή & τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Μ. Χνάρη είχε σήμερα στο Ρέθυμνο ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Κιλτίδης για θέματα του πρωτογενούς τομέα

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, κ. Μανώλη Χνάρη, είχε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής, κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη.

Ο κ. Κιλτίδης, ως επικεφαλής της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την κα Λιονή και τον κ. Χνάρη για τη δομή, τη λειτουργία και το πλάνο ενεργειών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, τις καλές πρακτικές, που έχει υιοθετήσει, αλλά και τη στοχοθεσία της Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά στην προώθηση των τοπικών προϊόντων και τη διασύνδεση πρωτογενούς τομέα και τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook