Αυτές τις ώρες, η Ελλάδα αποχαιρετά των Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ίσως τον τελευταίο μεγάλο πολιτικό ηγέτη του τόπου μας.

Άσχετα με το εάν κάποιος διαφωνούσε με τις απόψεις του και την πολιτική που ακολούθησε, δεν παύει να θεωρείται ως ένας από τους πολιτικούς που στιγμάτισαν την μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αγαπήθηκε από πολλούς, υπήρξε μαύρο πανί για κάποιους άλλους, δικαιώθηκε για πολλά πράγματα που έλεγε, έκανε και λάθη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτέλεσε ένα πολιτικό άνδρα, με κύρος.

Αυτές όμως τις δύσκολες ώρες για την οικογένεια του, αλλά και για όλους αυτούς που τον αγάπησαν πραγματικά, κάποιοι ανόητοι δεν τις σέβονται…

Και αναφέρομαι σε όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών για την εξόδιο ακολουθία, οι οποίοι κατά την προσέλευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν δίστασαν να τον γιουχάρουν.

Η λέξη ντροπή, είναι λίγη νομίζω…

Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, αυτή όμως ήταν η πλέον ακατάλληλη στιγμή για να εκφράσουν τη δυσφορία τους και με τέτοιο έντονο τρόπο μάλιστα. Σαν να βρισκόντουσαν στο γήπεδο. Κανένας σεβασμός στον νεκρό! 
Και όλοι αυτοί, υποτίθεται ότι ήταν υποστηριχτές και φίλοι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό και με το σκεπτικό ότι ο γιός του Κυριάκος, θέλει να κυβερνήσει κάποτε αυτή τη χώρα, θα πρέπει να τους απομονώσει όλους αυτούς. 

Δυστυχώς, στο παρελθόν, η Ελλάδα γέμισε από κάτι τέτοιες γραφικές φιγούρες και δυστυχώς κανένας μεγάλος ηγέτης της μεταπολίτευσης, δεν τόλμησε να τους παραμερίσει στην άκρη.

Οι ηγέτες δεν χρειάζονται ΚΟΛΑΚΕΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.

Ας ελπίσουμε να γίνει κάποτε η αρχή, αν και σ’ αυτή τη χώρα δεν νομίζω να γίνει ποτέ πραγματικότητα…

Η στιγμή της αποδοκιμασίας στον Αλέξη Τσίπρα

Παρατηρητής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook