Κοσμοσυρροή στην Αγία Μαγδαληνή στην Χαλέπα – Έφτασε με πομπή η σορός του πρώην Πρωθυπουργού – Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός από τους Χανιώτες – Θα ακολουθήσει αγρυπνία

Όπως και στην Μητρόπολη Αθηνών, έτσι και στην Αγία Μαγδαληνή στην Χαλέπα, έφτασε η σορός του πρών πρωθυπουργού καλυμμένη με την ελληνική σημαία. 

Η σορός εκτέθηκε και πάλι σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ θα ακολουθήσει αγρυπνία όπου αναμένεται κοσμοσυρροή κατά την διάρκεια αυτής, και αύριο Πέμπτη το μεσημέρι, θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, στον τάφο που είχε φτιάξει το 2010 για τον ίδιο και την σύζυγο του.

Ηδη, πριν την άφιξη της σορού, πλήθος Χανιωτών κατέφτασαν στην εκκλησία προκειμένου να πάρουν σειρά ώστε να προσκυνήσουν έναν άνθρωπο που αγαπούσε τα Χανιά όσο κανένας άλλος.

Να σημειωθεί ότι, η σορός έφτασε με μεταγωγικό αεροσκάφους C-130 , στα Χανιά, που την υποδέχθηκαν μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης,τέσσερις μαυροφορεμένες γυναίκες και άνδρες με την πένθιμη ενδυμασία των Σφακίων ενώ η οικογένεια του είχε φτάσει Χανιά με διαφορετική πτήση.

Στην εκκλησία υπήρξε άγημα του στρατού ξηράς, του ναυτικού και της αεροπορίας που απέδωσε τιμές.

Πάνω από 50 βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παρευρεθούν στα Χανιά για την κηδεία.

Στην περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ το 9ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής μετά από απόφαση του δημάρχου θα παραμείνει κλειστό αύριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook