Από το μικροσκόπιο του Νίκου Αναστόπουλου θα περάσουν τέσσερεις ξένοι ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής του ΟΦΗ μαζί με τον Νίκο Μαχλά προκειμένου να δοκιμαστούν στην κρητική ομάδα και αν πείσουν να αποκτηθούν. 
Το μόνο όνομα που έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες μέρες είναι αυτό του 32χρονου διεθνή Αλγερινού κεντρικού αμυντικού Αμπντεραούφ Ζαραμπί που θα είναι και ο πρώτος που θα αφιχθεί το απόγευμα στο Καρπενήσι καθώς σήμερα το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα όπου τον περίμενε άνθρωπος του ΟΦΗ για να τον πάει στο Αθλητικό Κέντρο που προπονείται η ομάδα. 
Εκτός από τον Ζαραμπί που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την ομάδα της Νίμ στο Καρπενήσι αναμένονται ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. 
Ο λόγος για έναν Αλγερινό επιθετικό που παίζει στα άκρα , καθώς και για ένα Βραζιλιάνο και ένα Χιλιανό ποδοσφαιριστή με τα ονόματα και τις θέσεις που αγωνίζονται να μην έχουν γίνει γνωστά. Και οι τρείς παίκτες συνοδεύονται από καλές συστάσεις και είναι ελεύθεροι αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να τους δει σε κάποιες προπονήσεις πριν αποφασίσει για την τύχη τους. 
Ο Ζαραμπί αναμένεται να αγωνιστεί το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο φιλικό που θα δώσει ο ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Αθηνών ενώ άγνωστο παραμένει αν ο Αναστόπουλος δώσει την ευκαιρία και στους άλλους υπο δοκιμή παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook