Χθες βράδυ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας, 28, 30 και 21 χρονών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία πραγματοποίησε κατάσχεση σημαντικής ποσότητας κάνναβης κοκαΐνης και ενός όπλου.

Ειδικότερα σύμφωνα με το protothema.gr, χτες βράδυ, στο Αιγάλεω Αττικής, συνελήφθη 30χρονος υπήκοος Αλβανίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,4 κιλών, ένα πιστόλι, με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Το βράδυ της 10ης Αυγούστου, επίσης στο Αιγάλεω, αστυνομικοί της Δίωξης συνέλαβαν 21χρονο Έλληνα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,1 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,9 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 7.780 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Το ίδιο βράδυ, στην Καλλιθέα Αττικής, συνελήφθη 28χρονος Αλβανός, και κατασχέθηκαν ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 478 ευρώ και δύο 2 κινητά τηλέφωνα. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook