Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έμαθε τους αντιπάλους τους για τα πλέι οφ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο πόλο, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει την άνοδο.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, που ξεκινάει με 2 βαθμούς κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με Νηρέα Γέρακα, ΓΣ Ηλιούπολης και ΑΕ Χαϊδαρίου.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ για την κλήρωση:

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο πόλο, με τον Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES να μετέχει στον 1ο όμιλο, παίζοντας απέναντι στους Νηρέα Γέρακα, ΓΣ Ηλιούπολης και ΑΕ Χαϊδαρίου.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς και από τη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Από την άλλη, για τον 2ο όμιλο, οι ομάδες που μετέχουν είναι οι Απόλλων Σμύρνης, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ηλυσιακός και ΟΦΗ.

Αναλυτικότερα, οι όμιλοι όπως αυτοί προέκυψαν είναι οι εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Νηρέας Γέρακα 3
2. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 2
3. Γ.Σ. Ηλιούπολης 1
4. ΑΕ Χαϊδαρίου 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Απόλλων Σμύρνης 3
2. Ν.Ο. Χαλκίδας 2
3. Ηλυσιακός 1
4. ΟΦΗ 0

Οι ακριβείς ημερομηνίες (αρχικές 16-18/6) διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης ανεβαίνουν στην Α1 Εθνική.

ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (16-18 Ιουνίου/Βόλος και 14-16 Ιουλίου/Αθήνα)

Αντίστοιχα, στα πλέι άουτ, όπου οι 4 τελευταίες ομάδες της τελικής κατάταξης υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

1. ΝΕ Πατρών 3
2. ΓΣ Περιστερίου 3
3. Ιωνικός Νίκαιας 2
4. ΟΥΚ Βόλου 2
5. Μίλων 1
6. Ν.Ο. Ρεθύμνου 1
7. Νηρέας Χαλανδρίου 0
8. Νίκη Βόλου 0

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook