Σε συμφωνία για δύο σημαντικές μεταγραφές ήρθε ο Μινώταυρος, που απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ντύσει στα «πράσινα» τους Αντώνη Συροκάκη και Μανόλη Κελαϊδή.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν δώσει τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου και θα δώσουν και το παρόν στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Συροκάκης πρόκειται για σπουδαία κίνηση στον «άσσο», μιας και έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για να βοηθήσει τον Μινώταυρο να πετύχει τους στόχους του. Είναι γεννημένος στις 6/10/1984 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παγχανιακό. Αγωνίστηκε σε Αστέρα Περάματος, ΑΟΧ, Σπάθα και ξανά ΑΟΧ, με τον οποίο είχε κάποιες εντυπωσιακές παρουσίες στο περασμένο πρωτάθλημα από τις οποίες ξεχώρισαν οι αναμετρήσεις με την Ρόδο, εντός και εκτός έδρας.

Όσον αφορά τον Κελαϊδή η λύση του «προκρίθηκε» αυτής του Μαργαρίτη Κουνέτα, που δεν συνεχίζει τελικά, παρόλο που όλα έδειχναν ότι θα παραμείνει στον Ακρίτα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στον Ίκαρο Μ. θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την φανέλα του Μινωταύρου, αφού είχε προηγηθεί το πέρασμά του την σεζόν 2009-10. Έχει αγωνιστεί πέρα από τις δύο ομάδες των Μουρνιών και τον Ακρίτα και στον ΠΑΝΟ Μαλίων.

Ευχαριστήριο στους… πρώην         

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που δεν συνεχίζουν στις Μουρνιές εξέδωσε η διοίκηση του Μινωταύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών ευχαριστεί δημόσια τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σπυριδάκη, Κώστα Μαργαρώνη, Πέτρο Κοτζαμάνογλου, Γιώργο Τόλια, Γιάννη Κουφόπουλο, Νίκο Βασιλείου, Μαργαρίτη Κουνέτα και  Γιάννη Περδικάκη, οι οποίοι την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας μας και συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, και οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα αγωνίζονται πλέον στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρα τους και να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί».

Με την σειρά του τους ποδοσφαιριστές ευχαρίστησε και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παπαδάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook