Το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου πραγματοποιήθηκε η τελευταία συγκέντρωση της χρονιάς για την Ακαδημία του Κισσαμικού, στην οποία τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Το τμήμα Νέων πρωταγωνίστησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, ενώ ο Νέος Κισσαμικός συμμετείχε σε Παίδες, Προπαίδες και Τζούνιορ.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για το τέλος της σεζόν στην Ακαδημία:

Με μία μικρή γιορτή που περιλάμβανε κέρασμα για τα παιδιά ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) η σεζόν για την Ακαδημία του Κισσαμικού, που κάθε χρόνο κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Για ακόμα μία χρονιά η Ακαδημία μας συμμετείχε στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Χανίων, με την ομάδα Νέων του Κισσαμικού να ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα “Μιχάλης Φουντουλάκης” καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, ενώ ο Νέος Κισσαμικός συμμετείχε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα Παίδων, αλλά και στα πρωταθλήματα Προπαίδων και Τζούνιορ.

Το ραντεβού των προπονητών της Ακαδημίας με τους γονείς και τα παιδιά δόθηκε για τον Σεπτέμβριο για την έναρξη των προπονήσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook