Την επιθυμία του -αν υπάρχει παρόμοια επιθυμία από τη διοίκηση να παραμείνει στον Κισσαμικό- εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 46χρονος προπονητής όσον αφορά το ματς με την ομάδα των Σερρών τόνισε ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει αρκετή πίεση για το αποτέλεσμα και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να παίξει το ποδόσφαιρο που θα ήθελε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναγιώτη (Διλμπέρη), για την εύκολη σωτηρία που είχαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όπως είπε κι αυτός. Η δουλειά του φάνηκε όλη τη χρονιά αν και ο κόσμος των Σερρών δυστυχώς δεν είχε στην αρχή υπομονή. Όποιος δουλεύει κι επιμένει αυτός δικαιώνεται στο τέλος κι αυτό φάνηκε με την πορεία της ομάδας του. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και για την ομάδα και προσωπικά γι’ αυτόν. Μας συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων.

Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Δυστυχώς τελειώνει το παιχνίδι και ακόμα δεν μπορούμε να το χαρούμε, γιατί φάνηκε ότι είχαμε μεγάλη πίεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το αποτέλεσμα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε κάποιο γκολ πολύ πιο νωρίς και να έρθουν λίγο πιο άνετα από εκεί και πέρα τα πράγματα για εμάς για να μπορέσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Τα πράγματα γίνανε ακόμα πιο δύσκολα από τη στιγμή που με την πρώτη φάση ο Πανσερραϊκός βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Ενώ πλαγιοκοπήσαμε αρκετές φορές η τελική πάσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι. Είχαμε πολλές λάθος πάσες στο χώρο του κέντρου, αλλά δικαιολογώ τα παιδιά λόγω της μεγάλης πίεσης για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ευτυχώς ήρθε το γκολ σχετικά γρήγορα και φάνηκε και μετά το γκολ ότι η ομάδα έπαιζε με μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα. Παραλίγο να βάλουμε και αυτογκόλ σε κάποια φάση, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο, τέλος καλό, όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα σώθηκε και θα είναι και του χρόνου στην κατηγορία, σε αυτή την… άμοιρη κατηγορία. Γι’ αυτή την ομάδα και για εμένα και για όλους που είμαστε εδώ είναι τιμή και χαρά που αγωνιζόμαστε σε αυτή την κατηγορία».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Θα υπάρχει επαφή μέσα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο πρώτος και ο κύριος ρόλος μας ήταν να περάσει αυτό το παιχνίδι, να μπορέσει η ομάδα να οριστικοποιήσει τη σωτηρία της κι από εκεί και πέρα μιλάμε».

Για τη δική του πρόθεση: «Επειδή γράφουν και κάποια πράγματα κάποια δημοσιεύματα να μιλήσω. Πρώτα απ’ όλα εγώ είμαι προπονητής του Κισσαμικού, αν με θέλει η ομάδα εγώ θα μείνω στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι κακό αυτό που γράφτηκε επειδή στον Αγροτικό Αστέρα υπάρχει προπονητής είναι ο Νίκος Καραμπετάκης κι είναι άσχημο ενώ παίζεται ακόμα το πρωτάθλημα να βγαίνουν δημοσιεύματα και να λένε ότι υπάρχει κάποιος άλλος και η ομάδα ψάχνει για προπονητή. Είναι ό,τι χειρότερο. Δεν ξέρουμε ποιος έγραψε αυτό το δημοσίευμα και σε μία τέτοια στιγμή για εμάς πριν από το παιχνίδι, που μόνος στόχος μας ήταν να τελειώσει αυτό το παιχνίδι και να πάνε όλα καλά για την ομάδα».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη για τον Πανσερραϊκό: «Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο είχε μεγάλο ενδιαφέρον στο κομμάτι της τακτικής και της στρατηγικής, εκεί όπου φαίνεται ότι εμείς ελέγξαμε κάποια πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αλλάξανε οι ρόλοι. Για εμάς είναι το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς, θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά τα οποία κατάφεραν μέσα σε ένα δύσκολο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Football League, αλλά και γενικότερα, να σώσουν την ομάδα και σχετικά νωρίς. Τα ίδια συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω και στον φίλο μου τον Σπύρο (Μπαξεβάνο) για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε φέτος και την επίτευξη των στόχων τους και για το αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάζει και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι και να ευχηθώ η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε και για τη νέα σεζόν: «Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα σαν προπονητής να βάλω ένα 16χρονο (Γιαξής), το οποίο είδατε αγωνιστικά ότι είναι ένα παιδί που αξίζει πάρα πολλά, έχει το μέλλον μπροστά του με τη βοήθεια του Θεού. Κι άλλα παιδιά, πάρα πολλά μικρά, σχεδόν όλοι οι νεαροί έπαιξαν. Αυτό το δικαίωμα μας το έδωσε το γεγονός ότι είχαμε διασφαλίσει τη σωτηρία πολύ πιο νωρίς. Όταν έχεις αυτή τη δυνατότητα το κάνεις. Ταυτόχρονα μέσα σε αυτή την ομάδα φτιάχτηκε ένας ποδοσφαιρικός κορμός. Αν θέλει αυτή η ομάδα να πάει καλύτερα τη νέα χρονιά –σύμφωνα με την έκθεση που θα δώσω εγώ- θα χρειαστεί 4-5 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι στην ενδεκάδα Συζητήσεις δεν έχουν γίνει, υπάρχουν θέματα που αφορούν πρώτα απ’ όλα την ίδια την ομάδα. Εγώ έχω πάρει τις δικές μου αποφάσεις τις οποίες όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα να τις ανακοινώσουμε και να πούμε κάτι περισσότερο»

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook