Το κάλεσμα του Σάκη Ρουβά για να κατακλυσθεί απο κόσμο το στάδιο στον φιλικό αγώνα  αστέρων ανάμεσα στην “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever”

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 20:30 θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της Ιταλικής Ίντερ.

Το φιλικό αστέρων ανάμεσα στην “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever” αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια γιορτή του αθλητισμού-πολιτισμού που θα γίνει και θα προβάλει διεθνώς την Κρήτη.

Η Εθνική Ελλάδας του 2004 με όλα τα στελέχη της, τους παίκτες Θοδωρή Ζαγοράκη, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Καραγκούνη, Άγγελο Χαριστέα, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντέμη Νικολαΐδη, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταθλητές και φυσικά ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας, ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, θα αγωνιστούν κόντρα στους βετεράνους  της Ίντερ Μιλάνου με τους Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ κ.α.

Ο αγώνας γίνεται για την ενίσχυση του συλλόγου “Όραμα για την ελπίδα” και η τιμή των εισητηρίων είναι συμβολική ένα ευρώ για τα παιδιά και πέντε ευρώ για τους ενήλικες. 

Είναι γνωστό πως στον σύλλογο δραστηριοποιείται και ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ανάρτησε στο Instagram το βίντεο της εκδήλωσης καλώντας όλους να παραστούν σε αυτήν.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook