Καταστήματα και επιχειρήσεις στο Ηράκλειο είχα βάλει στο στόχαστρο 23 χρονος Αλβανός 

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση  δέκα υποθέσεων κλοπής και τεσσάρων υποθέσεων απόπειρας κλοπής  που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 23χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 27.01.2017 έως και την 21.05.2017 είχε διαπράξει τις παραπάνω κλοπές, αφαιρώντας, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Στο μεταξύ συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 22χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος  για  κλοπή.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 36χρονης ημεδαπής χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονικό υπολογιστή) προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ. 

Από την αστυνομική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 22χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή, ο οποίος και συνελήφθη χθες (04.06.2017) το απόγευμα.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 22χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.