Νεότερη Ενημέρωση:22:58

Το πτώμα πιθανόν να ανήκει σε νεαρό Κρητικό αγνοούμενο που έχει εξαφανιστεί από τον Μάρτιο. Την τελική απάντηση βέβαια θα την δώσει ο Ιατροδικαστής που θα εξετάσει το πτώμα.

Το πτώμα εντοπίστηκε διαμελισμένο στον Ξεροπόταμο – Το μεσημέρι ανθρώπινο μέλος ξεβράστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί από νωρίς το μεσημέρι, η υπόθεση των οστών που βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην προβλήτα 6.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ εντόπισε ένα πτώμα κάτω από δέντρο στον Ξεροπόταμο, στο οποίο πολύ πιθανόν να ανήκει το μέλος του σώματος που βρέθηκε στο λιμάνι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το πτώμα είναι διαμελισμένο, ενώ διεξάγεται επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπόλοιπων οστών.

Να θυμίσουμε ότι άνδρες της Security ήταν αυτοί που ήρθαν αρχικά αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, με ότι είχε απομείνει απο το κάτω άκρο ανθρώπου, στο οποίο υπήρχε ακόμη ένα αντρικό παπούτσι καθώς και η κάλτσα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο λιμενικό και στην αστυνομία, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ, που ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πρώτοι την έρευνα στην περιοχή του Ξεροποτάμου. 

Υπάρχουν επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οτι είναι πολύ πιθανόν το πτώμα να ανήκει σε Κρητικό που έχει δηλωθεί αγνοούμενος εδώ και μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook