Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον άτυχο νέο που είχε εξαφανιστεί από το Μάρτιο -- Αναγνώρισε τα ρούχα του η οικογένεια του - Μένει η επίσημη επιβεβαίωση από την Ιατροδικαστική εξέταση

Με τον τραγικότερο δυνατό τρόπο λύθηκε το μυστήριο στην εξαφάνιση της Μάνου Βρυθιά, αφού σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το διαμελισμένο πτώμα που εντοπίστηκε στον "Ξεροπόταμο" κάτω από ένα δέντρο, ανήκει στον 36χρονο νεαρό που είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου δυο μήνες.

Ηδη από νωρίς το μεσημέρι οι αρχές εντόπισαν ένα τσαντάκι στο οποίο μέσα ήταν η ταυτότητα του άτυχου νέου, με την οικογένεια του να ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, περίπου στις 7 το απόγευμα, όταν η 3η ΕΜΑΚ εντόπισε το πτώμα του νεαρού, κλήθηκε και πάλι η οικογένεια του που αναγνώρισε τα ρούχα που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα ενώ προηγουμένως είχαν αναγνωρίσει και το παπούτσι που βρέθηκε στο κάτω άκρο που "ξεβράστηκε" στο λιμάνι του Ηρακλείο.

Αυτό που μένει μόνο είναι η επίσημη επιβεβαίωση από τον ιατροδικαστή.

Το χρονικό

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν άνδρες της security εντόπισαν στο λιμάνι εντελώς τυχαία ένα ανθρώπινο μέλος, και συγκεκριμένα το κάτω άκρο ή έστω ότι είχε απομείνει από αυτό.

Άμεσα στο σημείο ξεκίνησαν έρευνες, από τις οποίες βρέθηκαν νέα οστά καθώς και ένα τσαντάκι μαζί με έγγραφα, μεταξύ των οποίων και η ταυτότητα του Μάνου.

Στις έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου, άρχισαν να συμμετέχουν και άνδρες από την 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να ψάξουν κι εκείνοι νέα στοιχεία, ξεκινώντας από την περιοχή του Ξεροποτάμου, και ήταν αυτοί που εντόπισαν το πτώμα του άτυχου νέου διαμελισμένο και σφηνωμένο κάτω από ένα δέντρο.