Με το σεμινάριο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει εξετάσεις μέσω του Bulats και ν’ αποκτήσει πτυχίο αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

Ένα νέο σεμινάριο για όσους είναι γνώστες της αγγλικής γλώσσας και επιθυμούν πιστοποίηση στο Bulats (αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency), διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με σκοπό την επανάληψη και τον εμπλουτισμό προηγούμενων γνώσεων.

Με το σεμινάριο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να δώσει εξετάσεις μέσω του Bulats και ν’ αποκτήσει πτυχίο αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ. Η πιστοποίηση γίνεται σε όλα τα επίπεδα από (Β1 έως Γ2 αντίστοιχο πτυχίο Lower - Proficiency).

Οι εξετάσεις είναι αυτοπροσδιοριζόμενες, δηλαδή οι ορθές απαντήσεις αυξάνουν το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων και αντίστροφα. Επίσης οι εξετάσεις διενεργούνται σε συχνά χρονικά διαστήματα και η διάρκεια τους μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 90 λεπτά. Η εξέταση χωρίζεται σε ακουστικό μέρος και μέρος κατανόησης κειμένου, δηλαδή κατανόηση λεξιλογίου και γραμματικών φαινομένων.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί ν΄ αντιλαμβάνονται και ν’  αναλύουν επιχειρηματική ορολογία στον γραπτό και στον προφορικό λόγο. Επίσης θα μπορούν να κατανοούν τη γλώσσα να εκφράζουν σωστά ιδέες και προσωπικές απόψεις και να διαχειρίζονται  επαγγελματικές συζητήσεις.

Ενότητες σεμιναρίου:

Επανάληψη λεξιλογίου και Γραμματικής

Εξοικείωση με το περιβάλλον εξέτασης

Εξάσκηση στην ενότητες εξέτασης

Προετοιμασία για την εξέταση

Χρήσιμες τεχνικές

 

Διάρκεια σεμιναρίου: 56 ώρες

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 10/06-15/07 Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο (18:30-21:30)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, στην Νέα Αλικαρνασσό Αρχιμήδους 1 και Ικάρου

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Κόστος προγράμματος: 299 ευρώ

Εισηγήτρια:

Ευαγγελία Τζαγκουρνή, απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέρος των σπουδών της έγινε στην Λισαβόνα όπου ασχολήθηκε εξολοκλήρου με την εκπαίδευση της Αγγλικής. Διαθέτει σεμιναριακή εμπειρία ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.κέντρο: 2810 302730,[email protected]:www.katartisi.gr  - fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes