Η Τ.Δ. Λασιθίου συνεχίζοντας δυναμικά για μία ακόμη χρονιά και έχοντας αποδείξει τις κοινωνικές και πολιτιστικές της ευαισθησίες, σε θέματα που ταλαιπωρούν  καθημερινά την κοινωνία, κατάφερε και απέσπασε δύο βραβεία «ΕΠΑΙΝΟΥΣ» ανάμεσα σε 53 Τοπικές διοικήσεις, από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων και από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , για την ποιότητα των δραστηριοτήτων της για έτος 2016.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην Τοπική μας Διοίκηση, κατά τις εργασίες του 33ου Πανελληνίου Συνεδρίου στο Βραχάτι- Κορινθίας (28/05/2017 έως και 01/06/2017)  όπου και τα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κος Φραγκάκης Κωνσταντίνος ο  οποίος παρευρέθηκε στις προαναφερόμενες εργασίες μαζί με Α’ Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. Πρινιωτάκη Γεώργιο καθώς και άλλα μέλη μας. 

Τα βραβεία αυτά δίνουν ώθηση ώστε η Τ.Δ. Λασιθίου, να συνεχίσει δυναμικά και με όραμα, με την στήριξη των μελών της, την επιτυχημένη πορεία προς εξυπηρέτηση των όσων πρεσβεύει η Ένωσή μας για το καλό της κοινωνίας του Νομού Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook