Τη δυσαρέσκειά της για το αίτημα της Καλλιθέας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο ματς της Κυριακής (11/06, 17:00-Περιβόλια) εξέφρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΟΧ.

Στην ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΟΧ αναρωτιέται πώς χαρακτηρίζεται βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι από την Καλλιθέα τη στιγμή που ουσιαστικά έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στην "ουρά" και ζητά από την αθηναϊκή ομάδα να ανακαλέσει το συγκεκριμένο έγγραφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πληροφορήθηκε και ενημερώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στον κυριακάτικο αγώνα με την ΠΑΕ Καλλιθέα. Η οποία σημειωτέον χαρακτήρισε το παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αναρωτιέται: Για ποια έκτακτα μέτρα και για ποια βαθμολογική σημασία μιλάει η ΠΑΕ Καλλιθέα; Όσον αφορά στα έκτακτα μέτρα, έχει παρατηρήσει ποτέ στη φετινή περίοδο αν η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά έχει καταγγελθεί ποτέ για αντιαθλητική συμπεριφορά; Ποτέ. Όσον αφορά για τη μεγάλη βαθμολογική σημασία, θα υφίσταται αν αλλάξει η βαθμολογία και κάθε νίκη προσμετράται με εννέα βαθμούς. Αν γίνει αυτό, θα έχει βαθμολογική σημασία.

Φρονούμε ότι το καλύτερο, όσο υπάρχει χρόνος, είναι η ΠΑΕ Καλλιθέα να ανακαλέσει το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο δημιουργεί εντυπώσεις και πάνω από όλα ενοχές. Θα περιμένουμε και θα φιλοξενήσουμε το φίλο σωματείο της Καλλιθέας όπως όλα τα άλλα τη φετινή περίοδο»

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook