Μονοήμερες εκδρομές στο Κουρταλιώτικο φαράγγι και στο φαράγγι Φρατί θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

Ο Ορειβατικός στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει ποταμοδιάσχιση στο όμορφο Κουρταλιώτικο Φαράγγι, στην επαρχία Αγίου Βασιλείου, στο νομό Ρεθύμνου, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Η πεζοπορία είναι βατή και κατηφορική, μέσα από την κοίτη του ομώνυμου ποταμού, που διαρρέει το φαράγγι, το οποίο είναι άγριο και δροσερό και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πλατσουρίσουν στα κρύα νερά του. Η δράση αυτή χαρακτηρίζεται ως πεζοπορική ποταμοδιάσχιση (river trekking), για αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και να έχουν μαζί τους δεύτερα ρούχα και παπούτσια, τα οποία θα μείνουν στεγνά στο λεωφορείο.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 9/6. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

Ο Ορειβατικός στο Φαράγγι Φρατί Ρεθύμνου

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, παράλληλα με την δράση του στο Κουρταλιώτικο φαράγγι, διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση για περισσότερο έμπειρους, για να πραγματοποιήσει πολύωρη πεζοπορική διάσχιση του γειτονικού φαραγγιού Φρατί, μέχρι εκεί που συναντά τον Κουρταλιώτη ποταμό, στην επαρχία Αγίου Βασιλείου, στο νομό Ρεθύμνου, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Το φαράγγι αυτό, είναι πολύ πιο άγριο και με δυσκολότερα περάσματα και καταβάσεις μέσα σε κρύα νερά, για τους συμμετέχοντες. Η δράση αυτή χαρακτηρίζεται ως δύσκολη πεζοπορική ποταμοδιάσχιση (river trekking). Οι συμμετέχοντες δεν θα χρησιμοποιήσουν τεχνικό εξοπλισμό, αλλά πρέπει να έχουν μαζί τους δεύτερα ρούχα και παπούτσια, τα οποία θα μείνουν στεγνά στο λεωφορείο. Επίσης είναι σημαντικό να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να γνωρίζουν κολύμπι και να έχουν συμμετάσχει σε ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 9/6. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης.