Άμεση η κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονιών και αστυνομικών 

Τελευταία ενημέρωση 10:20

Στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμπεται ο 66χρονος Βρετανός ο οποίος καταγγέλθηκε πως στεκόταν έξω απο το σχολικό κτίριο του δημοτικού και γυμνασίου Κισσάμου, παρενοχλώντας τους μαθητές.

Οι κινήσεις του άντρα που είναι παντρεμμένος και διαμένει σε χωριό το οποίο είναι σε μεγάλη απόσταση απο το σχολείο, έγιναν αντιληπτές απο εκπαιδευτικούς και γονείς, καθώς ήταν συνεχείς τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα ενώ του είχε ζητηθεί απο την διεύθυνση του σχολείου να μην κάθεται στην είσοδο αφού δεν είχε κάποιο προφανή λόγο, εκείνος είχε αρνηθεί να φύγει.

Έτσι έγινε η καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Κισσάμου απο το σχολείο αλλά και απο μητέρα μαθήτριας, οι οποίες προσήγαγαν τον 66χρονο, τον οποίο στην συνέχεια συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και έρευνα στο σπίτι του, χωρίς να βρεθεί κάτι το ενοχοποιητικό, ενώ εστάλη και σήμα στην Interpol.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 66χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στον οποίο κατέθεσε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αφέθει ελεύθερος ενώ η δίκη του ορίστηκε για αύριο Παρασκευή.