Υπεγράφη η  σύμβαση για την ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 που βρίσκεται στην οδό Παύλου Μελά, στην περιοχή των Δειλινών στην οποία προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου.  

Η σύμβαση υπεγράφη ανάμεσα στην εργοληπτική επιχείρηση και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη. Το έργο έχει προϋπολογισμό 36.836,95 € με χρονοδιάγραμμα 3 μηνών και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο προβλέπει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις έτσι ώστε το γήπεδο, που βρίσκεται σε κοινόχρηστο δημοτικό χώρο, να λειτουργεί με ασφάλεια και σύμφωνα με τις σύγχρονες αθλητικές προδιαγραφές. Μεταξύ άλλων, θα τοποθετηθούν νέα δίχτυα πλαγιοκάλυψης, κιγκλιδώματα περιμετρικά του γηπέδου, τέρματα, προστατευτικά φωτιστικών σωμάτων και βέβαια θα εγκατασταθεί νέος συνθετικός χλοοτάπητας και θα γίνει ελαιοχρωματισμός όλων των χώρων.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστασάκης επεσήμανε ότι «Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα απολαύσουν ιδιαιτέρως τα νέα παιδιά των Δειλινών τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα αθλητισμού και αναψυχής σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook