Ο εκλιπών είχε διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ενώ ήταν και μάχιμος δικηγόρος επι 40 ολόκληρα χρόνια.

Τελευταία ενημέρωση 13:05

Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2014 είχε τιμηθεί σε επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια απο την ίδρυση του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού  Συλλόγου Χανίων με το  άγγελμα    του     θανάτου  του   Επίτιμου  Προέδρου  του   Γ ε ω ρ γ ί ο υ         M α ν ο ύ σ ο υ  Π ι σ σ α δ ά κ η  συνελθόν εκτάκτως, σήμερα την 8/6/2017, και αφού έλαβε υπόψιν, ότι ο εκλιπών,  διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου μας και κατ’ επανάληψη, μέλος του ΔΣ, προσέφερε τα μέγιστα στο Σύλλογό μας και με την ιδιότητα του μάχιμου Δικηγόρου, την οποία τίμησε επί 40 έτη, αλλά και την προσφορά του στην κοινωνία των Χανίων, καθώς διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και Δημοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ, ιδρυτικό μέλος της ΕΤΑΝΑΠ, και Πρόεδρος  πολλών Σωματείων και Φορέων της Πόλης μας, αποφασίζει ομόφωνα τα παρακάτω:
1)    Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
2)    Να παρασταθεί σύσσωμο στη εξόδιο ακολουθία.
3)    Να εκφωνήσει τον επικήδειο ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ποντικάκης Δημήτρης.
4)    Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων

Η κηδεία του Γεωργίου Πισσαδάκη θα γίνει στιε 18:30 στο νεκροταφείο της Αγίας Φωτεινής στην Χαλέπα

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα

Η απώλεια του Γεωργίου Πισσαδάκη μας γεμίζει θλίψη, καθώς η πόλη μας έχασε ένα ξεχωριστό άνθρωπο, έναν ευπατρίδη, μία προσωπικότητα, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τόσο τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και της δικαιοσύνης για δεκαετίες.
Η συμβολή του στα αυτοδιοικητικά πράγματα των Χανίων καίρια και σημαντική: Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, επί δημαρχίας Στέφανου Λεκανίδη, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, επί δημαρχίας, Αντωνίου Μαρή, μέλος του α΄ Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., επί δημαρχίας Γιάννη Κλωνιζάκη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επί δημαρχίας Γεωργίου Κατσανεβάκη. 
Νομικός επί τέσσερις δεκαετίες, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, ιδρυτικό μέλος της ΕΤΑΝΑΠ, πολύτιμος σύμβουλος, σε σημαντικά θέματα, που απασχόλησαν τον τόπο μας. 
Του οφείλουμε πολλά για την πολύτιμη παρακαταθήκη, που αφήνει τόσο σε εμάς όσο και στις επόμενες γενιές. 
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΙΣΣΑΔΑΚΗ που διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Εθνικού Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”» με σημαντική προσφορά και προς το Ίδρυμα και προς το Σύλλογο:

Αποφάσισε  ομόφωνα:
−    Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
−    Να εκπροσωπηθεί στη εξόδιο ακολουθία 
−    Να καταθέσει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο Κοινωφελές Ίδρυμα «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook