Δεκαεπτά κλοπές είχαν διαπράξει τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου – “Άνοιγαν” σπίτια και έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, συνελήφθησαν  πέντε άτομα, 4 άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 36, 46, 35, 38 και 26 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αρχικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες το πρωί, ο 35χρονος και ο 38χρονος, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν ο 36χρονος, ο 46χρονος και η 26χρονη.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση  του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε, ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 27.06.2016  έως και την 07.06.2017 διέπραξαν συνολικά δεκαεπτά (17) κλοπές  και δύο  (2) απόπειρες κλοπών  σε οικίες  στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων η συνολική χρηματική αξία, ανέρχεται στο ποσό των  26.100 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου,  ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook