“Φωτιές” στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου έβαλε το τρυφερό video της Μαρί Ρόουζ.

Ο παίχτης των “Μαχητών” στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor δέχτηκε ένα video από την γυμνάστρια Μαρί Ρόουζ Τορκμανιαν και η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενε. Ο ίδιος όσο άκουγε τα λόγια της χαμογελούσε, κοκκίνισε από ντροπή, αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο, ούτε απάντησε στα πειράγματα των συμπαιχτών του.

Ωστόσο, η προβολή αυτού του video ενόχλησε την οικογένεια του Κωνσταντίνου. “Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου. Μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανένα λόγο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου και πρωταθλητής bodybuilding Γιάννης Bασάλος στην Espresso.

Ωστόσο, το μυστήριο με το “κορίτσι” του Βασάλου συνεχίζεται, αφού και ο παίχτης του Survivor απέφυγε να αναφέρει αν η σχέση του με την κοπέλα είναι φιλική ή ερωτική, ενώ στην αρχή του παιχνιδιού είχε αναφέρει στους συμπαίχτες του πως είναι μόνος.. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πάντως, ο εκνευρισμός της οικογένειας του Βασάλου ξεκίνησε τον Μάρτη, όταν η Μαρί Ρόουζ αυτοσυστήθηκε ως το κορίτσι του Κωνσταντίνου Βασάλου. Αυτό την έφερε αντιμέτωπη με την αθλήτρια bodybuilding Βασιλική Αγιανοπούλου που φέρεται να διεκδικούσε μια θέση στην καρδιά του Κωνσταντίνου.

Μάλλον, πρέπει να περιμένουμε τον ίδιο τον Κωνσταντίνο, όταν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο να πάρει θέση...