Νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης εξελέγει ομόφωνα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χανίων  Τάσος Κουρουπάκης, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Η εκλογή του κ. Κουρουπάκη έγινε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο παρόντων των : Μανόλη Χνάρη, Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα, Νίκου Δασκαλάκη Περιφερειακού Σύμβουλου Λασιθίου, Σταύρου Τζεδάκη, Περιφερειακού Συμβούλου Ηρακλείου καθώς και εκπρόσωπων φορέων, οργανώσεων παραγωγών και ΕΑΣ, Αλέξανδρου Στεφανάκη προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ παραρτήματος  Κρήτης και Αντιπρόεδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Μιχάλη Καμπιτάκη, ΑΕΣ Ένωση Ηρακλείου Α.Ε.  Λοίζου Κόλλια,  Α.Σ. «Το Νησί».

Ο νέος Πρόεδρος δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια από τους συναδέλφους του καθώς και τη στήριξη τους για τη συνέχιση του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη.

Στους στόχους του νέου Προέδρου , όπως αναφέρθηκε είναι, η συνεργασία όλων των φορέων για την πιστοποίηση όσων των δυνατόν περισσότερων προϊόντων με το σήμα «κρήτη», η στήριξη-προώθηση των ήδη πιστοποιημένων προϊόντων και επιχειρήσεων, ενώ ανέφερε, ότι, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη είναι το σημαντικότερο «αναπτυξιακό εργαλείο» της Περιφέρειας Κρήτης για τον Πρωτογενή Τομέα.

Ο κ. Κουρουπάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.
Σε δήλωση του ο νέος Πρόεδρος  Τάσος Κουρουπάκης, αμέσως μετά την εκλογή του ανέφερε: «Η θέση του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Και φυσικά όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Μόνο με τη συνεργασία όλων των φορέων και των επιχειρηματιών μπορούμε να πετύχουμε το κοινό στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την προώθηση των Κρητικών πιστοποιημένων προϊόντων, με το σήμα «κρήτη». Τα προϊόντα μας έχουν ποιότητα. Η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, τους δίνει ταυτότητα και συνάμα αναγνωρισιμότητα.

Με σκληρή δουλειά, συνεργασία και τη στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη θα συνεχίσει το δύσκολο έργο της και καλώ όλους τους παραγωγούς και επιχειρηματίες του αγροδιατροφικού κλάδου, να μας εμπιστευτούν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Γιατί με τη συμπόρευση όλοι θα βγούμε κερδισμένοι και κατ’ επέκταση η Κρήτη μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook