Ο κύριος Πρωτοπαπαδάκης σκέφτεται να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση –

Συνέντευξη τύπου, δίνοντας απαντήσεις στην Δημοτική αρχή του κ.Βάμβουκα και συγκεκριμένα στον κ.Βλαχάκη,παραχώρησε του κ.Σκουλάκη,”Χανιά:Μαζί με τον δήμο μας”.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης έγινε αναφορά σε τοπικά ζητήματα επικαιρότητας ενώ δόθηκαν απαντήσεις σε καταγγελίες της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με τα οικονομικά του Δήμου, επι δημαρχίας του Μανώλη Σκουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος η παράταξη, κατηγορήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ από τον κ.Βλαχάκη,αντιδήμαρχο οικονομικών, ότι κατά την περιόδο της θητέιας του κ.Σκουλάκη, διαγράφηκαν πρόστιμα 90χιλ. ευρώ σε καταστηματάρχες.

Απάντηση σε αυτές τις κατηγορίες έδωσε ο Δημοτικός Συμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης της παράταξης του Μανώλη Σκουλάκη και πρώην Αντιδημαρχος οικονομικών, Κ.Πρωτοπαπαδάκης.

Ο κ.Βλαχάκης, νομίζω ότι βρίσκεται σε μια πολιτική αδυναμία να πράξει έργο με αποτέλεσμα να κατασκευάζει ενόχους παρασύροντας και τον σημερινό δήμαρχο. Η απόφαση αυτή, που υπάρχει στην διαύγεια, έχει ψηφιστεί και από τον κ.Βάμβουκα, αυτό το γνώριζε ο κ.Βλαχάκης; Γνώριζε οτι ο κ.Βλαζάκης, για το ίδιο θέμα, οτι ήταν μέλος της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφθορών; Αν τα γνώριζε αυτά τότε ο κ.Βλαχάκης θα πρέπει αν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον κ.Βάμβουκα ή έστω ο ίδιος να θέση τον εαυτό του στην “διαθεσιμότητα” του δημάρχου. 

Ο κ.Πρωτοπαπαδάκης πάντως, όπως ανέφερε στο τέλος, σκέφτεται να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook