Δύο νεαροί άνδρες συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο  Λασίθι. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 300 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών  Επιχειρήσεων Λασιθίου, 21χρονος ημεδαπός και 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι  για  παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών, προχθές (07.06.2017) το  βράδυ, πραγματοποιήθηκε  έλεγχος στους συλληφθέντες, όπου κατά την διάρκεια αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 314 γραμμάρια κάνναβης.    

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου,, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook