Η οικογενειακή του ιστορία, η οποία κατέληξε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου – Είδε τον ίδιο του τον αδελφό να του παίρνει το σπίτι που βγήκε στο σφυρί!

Την οικογενειακή του ιστορία, η οποία κατέληξε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αφηγήθηκε στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη, ο συνταξιούχος οικοδόμος Χαράλαμπος Ορφανουδάκης ο οποίος είδε τον ίδιο του τον αδελφό να του παίρνει το σπίτι που βγήκε στο σφυρί!

Ο κ. Ορφανουδάκης απάντησε σε όσους… καλοπροαίρετα θεώρησαν ότι ο αδελφός του χτύπησε το σπίτι για να του το δώσει πίσω, λέγοντας ότι τα κληρονομικά και οι διαφορές οδήγησαν τα άλλα δύο αδέλφια του, στην ψυχιατρική κλινική.

Η κατάσταση οδηγήθηκε στα άκρα μετά την προσβολή της διαθήκης του πατέρα τους και έκτοτε έχει ξεκινήσει ένας “πόλεμος” που συνεχίστηκε και στο Ειρηνοδικείο, μετά από οφειλή 6.000 ευρώ!

Ο συνταξιούχος οικοδόμος ο οποίος λιποθύμησε χθες στο Ειρηνιδοκείο, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είπε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της συμβολαιογράφου, καθώς όπως υποστηρίζει ο πλειστηριασμός δεν έγινε νόμιμα. Το Ράδιο Κρήτη επικοινώνησε  με τον αδελφό του καταγγέλοντα κ.Μηνά Ορφανουδάκη, ο οποίος υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι άδικα κατηγορείται από τα αδέλφια του και ότι για να φτάσει στον πλειστηριασμό προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο για τα κληρονομικά.

Στη συζήτηση παρενέβη η δημοτική σύμβουλος και μέλος της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών Μόνα Αμανατίδου, η οποία αναφέρθηκε και ένα άλλο περιστατικό μέσα στο Ειρηνοδικείο, όπου απετράπη όπως είπε, την τελευταία στιγμή μία αυτοχειρία ενός πολύτεκνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook