Εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης υπο τον τίτλο “Ημέρες Αιμοδοσίας” διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρη την χώρα.

Στην ανακοίνωση του Γραμματέα Οργανωτικού Στυλιανού Κονταδάκη, αναφέρονται τα εξής:

Φίλες και Φίλοι,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14/6/2017 η Τράπεζα Αίματος της Νέας Δημοκρατίας είναι και πάλι παρούσα και συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση αιτημάτων από συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη για αίμα. Διότι ο σοφός λαός, αλλά και η ζωή το αποδεικνύουν διαχρονικά, ότι η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. 

Ας το λάβουν υπόψη τους αυτό σοβαρά όλοι.

Για το λόγο αυτό, η Γραμματεία Οργανωτικού σε συνεργασία με τα Νοσοκομεία και με όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει «Ημέρες Αιμοδοσίας» σε όλη τη χώρα για το μήνα Ιούνιο. 

Ειδικά για το Λεκανοπέδιο θα διοργανωθεί αιμοδοσία την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρες 10:00 έως 16:00, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62 – Μοσχάτο), για τους εργαζόμενους και όλους τους φίλους και φίλες μας.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις ημέρες και τις ώρες που θα βρίσκονται κινητές μονάδες Αιμοδοσίας στις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟ.Δ.Ε.), κατόπιν συνεννόησης με τα Νοσοκομεία.

Προσβλέπουμε στη βοήθειά σας, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Τράπεζα Αίματος του κόμματός μας. Για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες που θα προκύψουν. Για να αναδείξουμε για ακόμη μια φορά το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας.

Σας προσκαλούμε όλους και όλες μαζί να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να γίνετε εθελοντές αιμοδότες.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook