Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ένας του τμήματος κολύμβησης κι ένας του Κανόε Καγιάκ, κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες.

Ο Απόστολος Παπαστάμος, το ανερχόμενο “αστέρι” του ΝΟΧ στην κολύμβηση, θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, που θα γίνει στη Νετάνια του Ισραήλ από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Όσον αφορά τον Χρήστο Τσουπάκη εξασφάλισε την πρόκριση για το European Youth Olympic Festival 2017 στο πλαίσιο των προκρίσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου και κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα Κ1 200μ. και τη 2η στο Κ1 500μ.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Για Παπαστάμο:

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων για τη συμμετοχή του Απόστολου Παπαστάμου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Νετάνια του Ισραήλ το διάστημα μεταξύ 28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου.

Ο Χανιώτης κολυμβητής αναμένεται να αγωνιστεί στα 200 και 400μ. μικτή ατομική, αποτελώντας ένα από τα άτομα της 10μελούς αποστολής της ελληνικής ομάδας, Εφήβων-Νεανίδων. Επίσης, μαζί με τον Παπαστάμο, θα είναι και ο προπονητής του στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, που μαζί με τον συνάδελφό του, Γιώργο Μανιάτη έχουν επιλεγεί από την ΚΟΕ να συνοδεύσουν τους αθλητές στο Ισραήλ.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας είναι η εξής:

Μέτσιου Φωτεινή (ΑΕ Χαϊδαρίου), Ντάνος Νικόλαος (ΑΟ Κολωνού), Παυλοπούλου Νικολέττα (ΑΟ Ωκεανός), Θώμογλου Σάββας (ΑΣ Αρης), Ασπουγαλής Αρκάδιος-Γεώργιος (ΚΣ Σέρρες 2000), Λουκαρέα Σταυρούλα (ΝΟ Καλαμάτας), Παπαστάμος Απόστολος (ΝΟ Χανίων), Μπολάνος Παπαγιώτης (Ολυμπιακός), Αρνάκη Ολγα (ΠΑΟΚ), Κοντογεώργου Ελένη (ΣΚ Ροή).

Για Τσουπάκη:

Ενας ακόμη αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση με την Εθνική ομάδα Κανόε Καγιάκ. Αυτός είναι ο Χρήστος Τσουπάκης.

Ο Χανιώτης αθλητής εξασφάλισε την πρόκριση για το European Youth Olympic Festival 2017 στο πλαίσιο των προκρίσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου και κατέλαβε την 1η θέση στο αγώνισμα Κ1 200μ. και τη 2η στο Κ1 500μ.

Οι αγώνες, που είναι κατηγορίας Εφήβων θα πραγματοποιούν στο Γκιούρ της Ουγγαρίας μεταξύ 22 και 30 Ιουλίου και διοργανώνονται από τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές.

Τώρα, όσον αφορά τον Ελευθέριο Πολυχρονάκη, κατετάγη 4ος στο Κ1 200μ. και 3ος στο Κ1 500μ., όπου και αποκλείστηκε.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook