Ένα σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα καμπ ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19 Ιουνίου-14 Ιουλίου στα Χανιά.

Πρόκειται για το Summer Football Elite Camp, το οποίο διοργανώνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ και άλλοτε διεθνής άσος της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ Αντώνης Ρίκκα.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

O πρώην διεθνής άσσος της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ Αντώνη Ρίκκα διοργανώνει από τις 19 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου Καλοκαιρινό Camp ποδοσφαίρου, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα τις ημερομηνίες αυτές και στο γήπεδο του Μινωταύρου θα έχουν την ευκαιρία τα ταλέντα της πόλης να δείξουν τις ικανότητες τους.

Το Summer Football Elite Camp βασίζεται σε τρεις τομείς: τεχνική, τακτική και εκπαίδευση. Μέσα από τη συμμετοχή τους στο Camp, οι νεαροί θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε εξειδικευμένους τομείς του παιχνιδιού τους και να λάβουν στο τέλος έκθεση, με τα δυνατά και αδύνατα τους σημεία τα οποία καλούνται να βελτιώσουν.

Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, είναι μερικές από τις δράσεις μας. 

Συμμετέχοντας στο  Camp ανοίγεις την πόρτα για όλες τις συνεργαζόμενες ομάδες με την εταιρία μας.

Τα τρία πρώτα βήματα είναι η συμμετοχή στο Camp, η συμμετοχή στις προπονήσεις και η αξιολόγηση. Το πρόγραμμα του  Football Elite Summer Camp θα περιλαμβάνει δύο (2) προπονήσεις, διάρκεια κάθε προπόνησης 2 ωρών καθημερινά στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μινωταύρου στις Μουρνιές και ακολούθως  τα παιδιά θα μετακινούνται στην διπλανή αίθουσα όπου ανάλογα με την ημέρα θα κάνουν ειδικά μαθήματα γύρω από το ποδόσφαιρο (φυσική κατάσταση, διατροφή, ψυχολογία κλπ). Στην διάρκεια και μέχρι να ολοκληρωθεί το Camp οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να ρωτήσουν όλα όσο τους ενδιαφέρουν για το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και ανάλυση της απόδοσης τους. Επίσης, μετά την αξιολόγηση από τους προπονητές μας, θα σας προτείνουμε συνεργασία με την εταιρία μας (πλάνο για ποδοσφαιρική και επαγγελματική καριέρα “dual career”, δοκιμές σε επαγγελματικές ομάδες εξωτερικό και Ελλάδα).

Υπεύθυνος του Camp θα είναι ο Αντώνης Ρίκκα (Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μαρσέιγ και αργότερα αγωνίστηκε σε Ξάνθη, Αεκ, Κέρκυρα) ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον συνεργάτη του και τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας του Μινωταύρου Πασβάντη Νικόλαο.

Πληροφορίες συμμετοχής στα τηλ. 6940309051, 6940266811 FB: Football Elite Summer Camp 2017

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook