Με επιτυχία εφαρμόζεται και τη φετινή τουριστική περίοδο απο το Δ. Αποκορωνου, το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων με το σύστημα πόρτα – πόρτα

Με επιτυχία εφαρμόζεται και τη φετινή τουριστική περίοδο απο το Δ. Αποκορωνου, το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων με το σύστημα πόρτα – πόρτα στην Αλμυρίδα, στις Καλύβες, στη Γεωργιούπολη, στον Καβρό και στη λίμνη Κουρνά .

Οι επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στις παραπάνω περιοχές, έχουν δεχτεί πολύ θετικά το προγραμμμα αυτο που αναβαθμίζει αισθητικά και ουσιαστικά τις περιοχές τους. Αποτελεί μια υπηρεσία που σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες του εξωτερικού είναι κανόνας. Για τον Αποκόρωνα είναι κάτι καινοτόμο που βοηθά να βελτιωθεί σημαντικά η οπτική εικόνα στις πιο τουριστικές περιοχές του Δήμου μας. 

Καλουμε όλους εσάς, πολίτες και καταστηματάρχες να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας αυτή, να την στηρίξετε, να συνεργαστείτε και να βοηθήσετε, ώστε, η εικόνα που θα βγαζομε προς τα έξω να είναι αυτή που πρέπει και αρμόζει στην περιοχή μας. 

ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Σας Ευχαριστω για την έως τώρα άψογη συνεργασία. Είμαι πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε θελήσετε ( τηλ. Επικοινωνίας 6944573801)