Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας –επίσημη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στα Χανιά- θα πραγματοποιήσει την γιορτή της για την ολοκλήρωση της σεζόν την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 20:30, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, αρκετές βραβεύσεις στα παιδιά της Ακαδημίας που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων.

Η ανακοίνωση της ΑΔΝ Κυδωνίας αναφέρει τα εξής:

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 η «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη της  γιορτή για τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Στη γιορτή θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλα τα παιδιά που φοίτησαν στην Ακαδημία τη χρονιά που πέρασε, για την  συμμέτοχη τους τόσο στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων, όσο και σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες εντός και εκτός νομού σε διάφορα τουρνουά κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. 

Επίσης θα βραβευτούν:

Η ομάδα των Προπαίδων της Ακαδημίας U’ 2005  που κατέκτησε το πρωτάθλημα  Χανίων στην αντίστοιχη κατηγορία,

Καθώς και οι πρωταθλήτριες ομάδες Παίδων και Νέων  της «Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ» για την κατάκτηση του κυπέλου  και του πρωταθλήματος Χανίων στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Θα ακολουθήσει κέρασμα, παιχνίδια, δραστηριότητες μουσική και χορός για μικρούς και μεγάλους.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook